Over de bridgeclub HZW

De bridgeclub HZW heeft in oktober 2019 zijn 65e verjaardag gevierd. Het bereiken van deze mijlpaal ging niet voorbij zonder een jubileum feest.

HZW is een bridgeclub maar daarnaast ook een vereniging die de gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo zijn er een feestelijke Kerstdrive en BBQ-drive, respectievelijk in de week voor kerst en de laatste week van april. Dan begint de vakantie tot 1 September en wordt er niet gebridged op de club. Medio april is er een bridgeweekend ergens in Nederland .

De club telt ongeveer 60 leden. We spelen in twee lijnen. Er zijn 6 ronden van 4 spellen op donderdag avond van half 8 tot half 11. De Bridgemate geeft bijna direct de eindscore. Daarna is er gelegenheid om nog een drankje te drinken.

De meeste leden zijn met het bridgen begonnen via de cursus Bridgen Onder Begeleiding, buiten de bridgeclub HZW. Daarna hebben ze zich bij de club opgegeven.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het clubgebouw aan de Kamerlingh Onnesstraat 83. Dit is naast het gezondheidscentrum.

Interesse?

De eerste stap zou kunnen zijn door het contact formulier in te vullen op deze website.